ÉRDEKLŐDÉS ÉS SZÁLLÁSFOGLALÁS MENETE

FONTOS! Mielőtt elküldenéd érdeklődésed vagy foglalási szándékodat, kérjük, mindenképpen győződj meg róla, hogy az általad kiválasztott időszakban biztosan szabad-e még valamelyik nyaraló. Jobb oldalon (mobilon nézve az oldal alján), egymás alatt látható az adott nyaralóhoz tartozó 1-1 naptár, a pirossal jelölt napok sajnos már foglaltak, a zöld színnel jelölt napok még szabadok az adott nyaralóban.

A nyaralóban különböző hosszúságú minimum tartózkodás vonatkozik az elő-, fő-, illetve utószezonra, kérjük ezt is mindenképpen ellenőrizd, mielőtt elküldöd foglalási szándékodat! Ezt a legegyszerűbben úgy tudod ellenőrizni, ha a menüsorban található Árak alatt a lenyíló menüpontban megnézed az adott nyaralóra vonatkozó foglalási feltételeket.

Az alábbi űrlap kitöltésével tudod elküldeni nekünk érdeklődésed, foglalási szándékodat. Kérjük, mindenképpen ellenőrizd, hogy az e-mail címed biztosan jól adtad-e meg nekünk, mert csak helyesen megadott e-mail címre tudunk visszajelezni.

Érdeklődés
Kérjük, minden mezőt figyelmesen tölts ki!

ÁLTALÁNOS  SZERZŐDÉSI FELTÉTELEINKET ITT OLVASHATOD EL! KLIKK!

Amilyen gyorsan csak lehet, de mindenképpen 24 órán belül e-mailben válaszolunk megkeresésedre. Amennyiben a nyaraló már mégsem szabad a kért időszakban, erről is mindenképpen tájékoztatunk.

Amennyiben a nyaraló szabad (és nincs szükség további egyeztetésre), akkor érdeklődésed előzetes foglalási szándéknak tekintjük, és küldünk egy visszaigazoló e-mailt, melyben megerősítjük, hogy a nyaraló a rendelkezésetekre áll.
Ebben az e-mailben megküldjük a teljes foglalási ár végösszegét, melynek 30%-át foglaló gyanánt 3 napon belül az általunk megadott bankszámlára kell elutalni. 5 éjszakánál kevesebb időtartam esetén a foglaló összege a teljes szállásdíj 50%-a.

FONTOS! A foglalás részünkről akkor tekintendő véglegesnek, amikor ez az összeg beérkezett a számlánkra!
Felhívjuk szíves figyelmed, hogy mivel több portálon is hirdetjük szálláshelyünket, így amíg nem érkezik meg tőled a foglaló bankszámlánkra, addig másnak is lehetősége van befoglalni ugyanarra az időszakra a nyaralót, így mindenképpen fontos, hogy a foglaló minél hamarabb elutalásra kerüljön, ezzel elkerülendő, hogy mégsem tudjuk fogadni foglalásod. Köszönjük megértésed!

Sikeres foglalás után, azaz amikor a foglaló beérkezett a bankszámlánkra, és elküldtük a foglalást visszaigazoló/megerősítő e-mailt, a szállásdíj fennmaradó 70%-át (5 éjszakánál rövidebb tartózkodás esetén a szállásdíj fennmaradó 50%-át) érkezéskor, készpénzben vagy banki utalással kérjük kiegyenlíteni. A szállásdíjról kiállított számla is ekkor kerül átadásra.