Nyaralók

A Mandala Nyaraló 2019 nyarától 2 közvetlen vízparti szállással várja a nálunk kikapcsolódni vágyókat!

Mindkét nyaralónk Békésszentandráson, a Dinnyelaposi üdülősoron helyezkedik el, mindössze 9 ház választja el őket egymástól, így akár nagyobb társaságok részére is ideális választás lehet. Természetesen mindkét szálláshely közvetlen vízparti, szemben nincsenek további nyaralók, így maximális kikapcsolódásra van lehetőség.

Bővebb információk az adott nyaralóról, klikk a képre!

KLIKK: ÉRDEKLŐDÉS, FOGLALÁS MENETE

Elsődleges célunk olyan szálláshelyek létrehozása volt, ahol mi is napokig szívesen elidőznénk, így beletettünk minden apait és anyait, hogy a vendégeink is teljesen átadhassák magukat a gondtalan kikapcsolódásnak.
Hisz’ legyen szó csendes elvonulásról, horgászásásról, a kertben való tollasozásról vagy napozással egybekötött olvasásról, gumimatracon vízben ringatózásról, csónakázásról, közös főzésről vagy szalonnasütésről, nálunk mindez nem csak megtalálható, de bátorítjuk is a kedves vendégeket, hogy éljenek is az összes remek lehetőséggel, amit nyaralóink nyújtanak.

Reméljük, vendégeink legalább akkora örömüket lelik a nálunk töltött idő alatt, mint amennyi örömünket mi leltünk ezeknek a varázslatos helyeknek a felújításában, csinosításában. 

KLIKK: ÉRDEKLŐDÉS, FOGLALÁS MENETE