SZABÁLYZAT

A Mandala Nyaralóban az alábbi módokon fizetheted az előleget vagy akár a teljes szállásdíjat:

  • Bankkártyával (Visa, Mastercard) – szolgáltatónk a Barion Payment Zrt.
  • Szépkártyával – mindhárom szépkártyát elfogadjuk.
  • Banki közvetlen befizetéssel vagy utalással.

Meglévő foglalásra vonatkozó szabályzat:

Amennyiben érvényes foglalással rendelkezel a Mandala Nyaralóban, automatikusan elfogadod a lemondási feltételeinket, valamint a házirendünket.

Lemondási feltételek:

Érvényes foglalással akkor rendelkezel a Mandala Nyaralóban, ha a szállásdíjbekérő e-mailünk alapján a teljes szállásdíj 30%-a foglalóként beérkezett bankszámlánkra, és a foglalásodat e-mailben is megerősítettük, visszaigazoltuk.

Amennyiben kölcsönösen másképp nem rendelkezünk, a teljes szállásdíj fennmaradó 70%-át az érkezés napján, készpénzben kell kiegyenlíteni a szállás elfoglalásakor.

A szállásdíj nem tartalmazza a helyszínen fizetendő idegenforgalmi helyi adót (IFA), mely 375 Ft / fő / éjszaka minden 18-70 év közötti vendég számára.

A szállást díjmentesen lemondani (azaz a foglaló banki utalási díjjal csökkentett teljes összegének visszautalásával) az érkezés napjától számítva 30 napig lehetséges, 30-15 napon belül a foglaló 50%-át utaljuk vissza (banki utalási díjjal csökkentve), 15-0 napon belüli lemondás esetén nem áll módunkban a foglaló összegét visszatéríteni.

HÁZIREND:

A nyaraló csak és kizárólag rendeltetésszerűen használható, megkérünk minden kedves vendéget, hogy tartsa tiszteletben házirendünket.

A Mandala Nyaralóban kizárólag azok a személyek tartózkodhatnak, akik a nyaralót lefoglalták, és aki(k)ről a szállás tulajdonosának tudomása van. Amennyiben plusz vendéget szeretnétek fogadni, azt mindenképpen közöljétek velünk.

A nyaraló közvetlen vízparton van, egy zárható kapuval és kerítéssel biztonságosan lezárható a partszakasz, de kisgyermekes vendégeinktől fokozott figyelmet kérünk, SOHA ne hagyják a gyermekeket felügyelet nélkül!

Tartsuk tiszteletben az üdülőövezet környékbeli vendégeinek lehetőségét és jogát a pihenéshez, így este 10-11 óra után kerüljük a hangoskodást, hangos zene hallgatását.

A nyaraló felszereltségét csak és kizárólag rendeltetésszerűen szabad használni, a kerékpárok, csónak, függőágy, egyéb sportszerek, stb. használata közben előforduló esetleges balesetekért a Mandala Nyaraló semmilyen felelősséget nem vállal.

Bármilyen meghibásodás, káresemény esetén kérjük, azonnal jelezzétek felénk a problémát, és intézkedünk; amennyiben (szándékos) rongálás történik, és nem tudjuk békés módon megbeszélni/megoldani, minden esetben rendőrségi feljelentést teszünk az elkövetők ellen.

Bankkártya elfogadáshoz a Barion Payment Zrt. szolgáltatását vesszük igénybe, a Mandala Nyaraló részéről szerződött fél:

Istenes Mária Éva

adószám: 79161044-1-42

Telefonszám: +36702864365

Panasz esetén az alábbi felügyeleti szervhez lehet fordulni:
Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság
Cím: 1088 Budapest, József krt. 6.
Levelezési cím: 1428 Budapest, PF: 20.
Központi telefonszám: +36 1 459 4800
Faxszám: +36 1 210 4677
E-mail: nfh@nfh.hu